Helsingin parhaat aasialaiset ravintolat

Helsingin parhaat aasialaiset ravintolat

Helsinki on ehdottomasti hyvä kohde siihen, että etsit uusia ja erilaisia kokemuskia ravintoloiden kautta. Koska kyseessä on suuri kaupunki, ainakin Suomen näkökulmasta, löydät myös hyvän valikoiman erilaista ruokaa ja juomaa. Aasialaiset ravintolan ovat myöskin hyvin menestyneitä ja monilla siellä asuvilla on jo tuttuja ja turvallisia vaihtoehtoja mielessä. Tämän lisäksi uusia ravintoloita avataan usein, joka tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse tyytyä vain yhteen tiettyyn paikkaan. Kulkeminen on myös helppoa ja nopeaa, sillä julkiset kulkuneuvot vievät sinut Helsingin toisestä päästä toiseen, eikä siihen mene koko päivää. Mitkä ovat sitten vuoden 2021 parhaita aasialaisia ravintoloita Helsingissä? Katsotaan seuraavaksi, mitä löydämme, kun etsimme parhaita vaihtoehtoja.

Valitse jokin näistä

Ensimmäisenä otamme ravintolan, joka sijaitsee Kalliossa, joten on lähellä keskustaa. Tämän ravintolan nimi on Lemon Grass ja se tarjoaa sinulle thaimaalaista ruokaa. Kyseessä ei kuitenkaan ole kallis paikka, vaan se tarjoaa kohtuulliseen hintaan nopeaa ruokaa, johon monet ovat jo ihastuneet. Se onkin alueella asuvien kestosuosikki, joten se kannattaa siis käydä testaamassa vähintään. Kuka tietää, jos tästä tuleekin sinun suosikkisi hetkessä? Voimme kuitenkin varoittaa sinua siitä, että ravintola on usein suosionsa vuoksi hyvin täynnä, joten odottaminen saattaa olla edessä. Onneksi alueella sijaitsee myös muita aasialaisia sekä thaimaalaisia ravintoloita, joten jos et halua odottaa, voit siirtyä seuraavaan ja kokeilla sittenkin sitä.

Valitse jokin näistä
Valitse jokin näistä

Toinen keskustassa sijaitseva ravintola, jonka esittelemme, on Hoku. Tämä paikka on aivan keskustassa, Kampissa. Vaikka ravintola onkin kauppakeskuksessa, ei sen laatu kuitenkaan ole yhtään sen huonompi. Japanilainen ravintola on saanut todella paljon hyvää palautetta ja moni paikallinen sekä turisti viihtyy siellä. Tällä ravintollalla oli aiemmin useampi piste, mutta nykyään löydät sen Kampista, jossa on erittäin hyvät kulkuyhteydet muuhun Helsinkiin. Kulkeminen on siis helppoa ja voit valita monen vaihtoehdon väliltä. Tämä ravintola on kuitenkin hintatasoltaan hieman kalliimpi ja sen hinnat ovat muihin paikkoihin nähden suuremmat. Se kuitenkin tarjoaa upean makuelämyksen japanilaiseen keittiöön, joten tulet varmasti viihtymään sen tiloissa.

 

Jos haluat kuitenkin mieluummin kiinalaista ruokaa, aivan tämän aiemman kohteen lähellä sijaitsee paikka nimeltä Mei Lin. Se on oikeastaan yksi koko Helsingin pidetyimmistä ravintoloista, kun puhumme kiinalaisesta ruoasta. Tämän ravintolan erikoisuus on tulisissa ruoissa, sillä se tarjoaa kävijöilleen sichuanilaisia herkkuja. Näihin annoksiin kuuluvat siis erityisesti pippuri, joka on tulinen. Tällaisen ruoan ystävälle tämä ravintola on erinomainen kokemus, joka varmasti antaa sinulle uudenlaisia makuelämyksiä. Listalla on niin lihaa kuin kasvisvaihtoehtoja, joten se sopii monelle eri ruokailijalle.

Neljäs ravintola, jonka esittelmme, saattaa mennä aiemman kanssa sekaisin, sillä paikan nimi on Lie Mi. Tämä ravintola tarjoaa kuitenkin vietnamilaista ruokaa, joten se kannattaa pitää mielessä. Tällä paikalla on oikeastaan useampi piste, Helsingissä niitä on yhteensä kolme. Näiden lisäksi myös Tampereella on oma paikkansa, joten sinun ei tarvitse olla Helsingissä voidaksesi maistaa heidän ruokiaan. Helsingissä sijaitsevat paikat ovat Kampissa, Töölössä sekä Kalliossa, joten ne eivät ole hirveän kaukana toisistaan. Kuitenkin, tämä helpottaa niihin pääsyä, sillä oman kotisi tai hotellisi sijainti ei ole välttämättä esteenä. Pääset siis todennäköisesti helposti ainakin yhteen näistä ravintoloista. Täällä pho-keitto on erityisesti otettu huomioon ja pääsetkin kokeilemaan erilaisia versioita siitä. Myös kasvissyöjät on otettu huomioon, eli pelkkää lihaa ei tarvitse tilata. Tässä oli siis listamme Helsingis aasialaisista ravintoloista, joita me sekä monet muut suosittelevat. Kannattaa siis muistaa ne seuraavan kerran, kun haluat syödä erilaisia annoksia ja satut olemaan juuri Suomen pääkaupungissa.

Uusimmat Viestit