Kokeilunarvoisia baareja Helsingissä – osa 2

Kokeilunarvoisia baareja Helsingissä - osa 2

Tässä artikkelisarjassa listaamme Helsingin kovimpia menomestoja olivat ne sitten uusia hittipaikkoja tai vanhoja klassikoita. Jotkut ovat perinteisiä juottoloita kun taas toiset toimivat sekä ravintoloina että baareina. Jokunen pubi, yöklubi ja tanssimestakin mahtuu mukaan. Jos olet lähdössä ulos, muttet tiedä minne mennä, ehdottomasti tarkista tämä lista, niin huolesi poistuu tuota pikaa ja voit pitää hauskaa täysin siemauksin!

Mattolaituri

Tunne kesätuuli poskillasi ja nauti upeasta merinäköalasta. Paikalliset rakastavat hengailla tällä rantapaikalla kesä päivisin. Lähde kävelylle Kaivopuistoon ja suuntaa sitten askeleesi Mattolaituriin. Se on täydellinen paikka rentoutua kaupunkipäivän jälkeen. Pysähdy kahville, lounaalle tai skumppalasilliselle ja katsele purjeveneiden liukuvan ohitse. Saatat jopa nähdä ihmisiä pesemässä mattoja perinteiseen suomalaiseen tapaan. Baari aukeaa joka aamu yhdeksältä ja sulkeutumisaika vaihtelee illasta toiseen.

Nosturi

Punavuoren sataman vieressä on yksi Helsingin tunnetuimmista musiikkipaikoista: Nosturi. Rakennusta ylläpitää paikallinen elävän musiikin liitto ja talossa on myös bändihuoneita, joita moni tunnettu paikallinen bändi ja artisti käyttää. Tutustu alakerran mukava baariin, jonka nimi on Alakerta. Se on auki päiväsaikaan ja tarjoilee myös lounasta. Nosturissa on jokaiselle jotakin vaikka Suomessa kun ollaan, oletetaan että kaikki haluavat lähinnä rokkia ja heviä. Saatat kuitenkin satunnaisesti törmätä tekno reiviin ja Nosturin tiedetään isännöivän jopa evankelisen musiikin

Kafe Mockba

Bar Coronan vieressä on pieni ja viihtyisä Kafe Mockba tai Café Moscow, joka tarjoaa vierailleen pienen ja viihtyisän Neuvostoliiton tyylisen baarin. Se sopii erityisesti ystävän kanssa illanviettoon. Neuvostoliitolla oli suuri vaikutus Helsinkiin. Jos haluat saada käsityksen, siitä, millainen Neuvostoliiton aikainen fiilis oli, käy Kafe Mockbassa kahvilla. Jotkut saattavat sanoa, ettet voi oppia historiaa juodessasi, mutta museot eivät valitettavasti yleensä ole auki iltaisin.

Musta Kissa

Tämä todella on paikallisten olohuone. Pieni, viihtyisä ja erittäin paikallinen mutta nuorekkaalla ja hauskalla tavalla, eikä vanhanaikaisella tavalla niin kun eräät toiset baarit alueella. Musta Kissa pitää kaikki sadat lähellä asuvat opiskelijat juomissaan ja tarjoaa elävää musiikkia, runouden iltoja, taidenäyttelyitä ja DJ keikkoja kulttuurisen monimuotoisuuden säilyttämiseksi. Mustan Kissan itse sanoma pyrkimys on tuoda Kallioon jotain pientä, joka puuttuu. Musta Kissa voi olla vaikea löytää, talvella etsi höyryisiä ikkunoita talvella!

Bäkkäri

Rokkibaari, jolla on vakava asenne ja erittäin kiireinen tapahtumakalenteri. Yläkerran salissa tapahtuu aina jotakin. Heillä on eeppinen hevi ja rock cocktail lista sekä tietokilpailuja ja jukebox iltoja säännöllisesti, pitääkseen asiakkaansa aktiivisena. Bäkkäri on sellainen rento paikka, jossa heillä on näyttöjä, joissa pyörii uusimmat musiikkivideot ja jossa voit rentoutua koko yön muutaman drinkin ja muutaman kaverin kanssa. Saat välittömästi katu-uskottavuutta kun astut näistä ovista sisään.

Roska

Sisustuksesta huolimatta Roska ei todellakaan ole roskainen tai surkea. Tämä on yksi Helsingin klassikkomestoista ja todellinen paikallinen hengailupaikka. Sen sisustus on koottu täysin kierrätysmateriaaleista ja opiskelijaystävällisten hintojensa ansiosta, juhlat ovat päällä viikon jokaisena päivänä. Voit jopa tuoda tänne omia vanhoja tavaroita, jos haluat kokeilla sisustustaitojasi tai vain lisätä oman merkkisi paikkaan.

Corona Bar

Corona Bar on valtava baari ja biljardihalli. Tämä paikka vetää vaatimattoman, sekalaisen väkijoukon kaksikymppisistä keski-ikäisiin. He tarjoilevat myös mahtavia paahtoleipiä, joita on mukava napostella bilispelin aikana. Erinomainen valinta, halusit sitten hengailla isommalla porukalla, tavata uusia ihmisiä tai pelata biljardia. Vaikka Corona on biljardihalli, sinun ei tarvitse pelata biljardia viihtyäksesi täällä. Vinkki: Alakerrassa on elokuvateatteri, joka näyttää elokuvia elokuvafestivaalien aikana. 

Uusimmat Viestit