Kokeilunarvoisia baareja Helsingissä – osa 3

Kokeilunarvoisia baareja Helsingissä - osa 3

Helsingin suosikkibaarien listasarja on käymässä loppua kohden vaikka mielettömiä baareja löytyisi vaikka millä mitalla. Tässä osassa tulee vielä pitkä lista kokeilunarvoisia baareja. Kun olet kokeillut kaikkia tässä sarjassa mainittuja baareja, katso sivuston muista artikkeleista vinkkejä seuraaviin kemuihin. Helsingistä löytyy aina jotain kivaa tekemistä tai jokin uusi, mielenkiintoinen mesta. Kaikkea kannattaa kerran. Tee kokemustesi perusteella oma lista suosikki baareistasi

Pikku Vallila

Montaa Helsingin vanhaa puurakennusta ei enää ole olemassa sillä asukkailla oli aikoinaan tapana polttaa paahtoleipänsä ( ja siinä samassa talonsa) melko usein. Pikku Vallila on yksi harvoista paikoista, johon voit tulla nauttimaan ei palanutta paahtoleipää ja hiljaisen tuopin historiallisessa ympäristössä hyvin paikallisessa ilmapiirissä. Tämä yhdessä Helsingin muutamalla pystyssä olevalla puutaloalueella sijaitsevaan kulmabaariin kannattaa tutustua vain kauniin ympäristönsäkin takia. Olut on tämän paikan pääasemassa mutta voit nauttia myös pienestä naposteltavasta ihaillessasi tätä ultasuomalaista ympäristöä. Se sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella, mutta on  kävelyn arvoinen.

Latva Bar

Latva Bar tukee ja tarjoaa herkkuja paikallisilta maatiloilta ja pienien panimoiden tuotteita. Helsingissä Latva on tämän luokan trendipaikka. Täällä kannattaa käydä kokeilemassa suomalaisia tapaksia, eli sapaksia hyvän viinin kera. Latva on paikka, josta usein löytää taide- ja arkkitehtuuriopiskelijoita. Muista myös kokeilla samassa talossa sijaitsevaa Juuri ravintolaa.

Bhangra

Bhanga tarjoaa tipan Intiaa Helsingissä. Nauti aidosta intialaisesta oluesta tai kahdesta. Tämä on paikka, jossa voit bongata paikallisia näyttelijöitä, taiteilijoita ja muusikoita, mutta tietenkin myös normaaleja ihmisiä, jotka ovat päättäneet kokeilla äärimmäisen mausteista curryshottia. Kokeile 

Cobra olutta.

Heidi’s bier bar

Tämä paikka todella ansaitsee kunnioitusta. Tähän baariin mahtuu yli 1000 henkilöä, kolmea eri musiikkityyliä heidän kattoterassia unohtamatta! Täällä sinulla ja ystävilläsi on taatusti mahtava ilta ja moni palaakin tänne yhä uudestaan. Heidi’s tarjoaa hyvää olutta, niin Saksalaista kuin suomalaistakin, kivoja tanssiesityksiä henkilökunnalta joita he esittivät kolmesti illan aikana. Brändi itsessään on valtava ja sillä on yli 20 tapahtumapaikkaa ympäri pohjoismaita. Tämän lisäksi se on koiraystävällinen arkipäivisin ja he tarjoavat karvaiselle kaverillesi jopa vettä ja ruokaa. Hyvä paikka, jos olet kaupungilla koirasi kanssa, etkä tiedä minne mennä.

Vin-Vin

Vin-Vin
Vin-Vin

Tämä viinibaari sijaitsee Helsingin keskustassa ja siitä on tullut hyvin suosittu. He ovat erikoistuneet pientuottajien luomuviineihin ja ammattitaitoinen henkilökunta on aina valmis tyydyttämään minkä tahansa viinin himosi. Jos olut ei ole sinun juttusi tai tänään tuntuu siltä, että lasillinen tai kaksi hyvää viiniä olisi nappivalinta, mene Vin-Viniin ja nauti henkilökunnan  suosituksista. Joskus heillä on myös elävää musiikkia. Tapahtumat kannattaa tarkistaa heidän Facebook sivuiltaan.

Prkl Bar/Club

Muinaisen suomalaisen viisauden mukaan jopa sen ehdottomasti pahimmassa muodossa raskasmetalli on edelleen muita musiikin tyylilajeja paljon parempi. Tämä on paikka sinulle, jos haluat tuntea basson vatsassa ja nostaa tuoppia Slayerin lohdullisen melodian tahtiin. Nimi viitta suomalaiseen kirosanaan, josta on poistettu vokaalit säädyllisyyden vuoksi.

Piece ’n’ Love

Kaikki rakastavat tätä paikkaa! Se on yksi uudemmista pizzerioista Helsingissä ja he tekevät pizzansa valkokastikkeella tomaattikastikkeen sijaan ja se on herkullista! Täytteiden listoilta löytyy muun muassa etanaa, lohta ja ankkaa. Tämä paikka on täydellinen rentoihin iltoihin kun haluat jotain, joka täyttää vatsasi 110% ja kenties hyvän oluen tai GT:n sen kanssa. Pizzat maksavat 15 – 18 euroa mutta tulet varmasti todella täydeksi siitä. Täydellinen illallinen. Lohipizza on ehdottomasti suosikki.

Uusimmat Viestit