Kokeilunarvoisia baareja Helsingissä – osa 1

Kokeilunarvoisia baareja Helsingissä - osa 1

Jos olet Helsingissä viettämässä iltaa, muttet tiedä, minne sitä kannattaisi suunnata illanviettoa varten, voit luottaa tähän listaan saadaksesi inspiraatiota ja ideoita. Kenties haluat kokeilla jotain uutta tai tilaisuus vaatii jotain hieman erikoista, oli tarpeesi sitten mikä tahansa, tästä listasta löydät varmasti joka tilaisuuteen sopivan baarin.

Navy Jerry’s

Tämä on se paikka, missä kaikki käyvät. Heillä on upeita cocktaileja ja hyvää ruokaa. Pieni tanssilattia on usein täyteen pakattu viikonloppuisin, vaikka paikka soveltuu loistavasti myös varhaisillan drinkeille. Jos et tahdo odottaa jonossa sisään pääsyä, tule ajoissa! Lähetä tervehdys seilorikollegoillesi, kun astut tähän 1950-luvun laivastoaiheiseen yökerhoon/baariin / ravintolaan saadaksesi rommia tai tiki-cocktailin. Ruoka on lämmintä ja sitä on runsaasti. Navy Jerry’s on auki aamu neljään asti.

Sandro Kallio

Koko Helsinki on tällä hetkellä Sandrossa. Sunnuntaibrunssia pidetään parhaana kaupungissa, joten sinun kannattaa varata pöytä ajoissa, jos tahdot kokeilla tätä nykyaikaista afrikkalaista fuusiojuhlaa. He tarjoilevat myös lounasta, päivällistä, cocktaileja ja muita juomia, joten paikka sopii myös illanistujaisiin. Sinun on pakko kuitenkin kokeilla ruokaa! Heillä on hämmästyttäviä kasviruokavaihtoehtoja, joten suosittelen, että kokeilet niitä, mutta heillä on myös lihavaihtoehtoja. Paikka on viihtyisä ja sopii joka tilanteeseen. Sunnuntaibrunssilla on usein afrikkalaista live-musiikkia!

Loose

Loose sijaitsee lähellä Kamppia, kadulla, jolla on muutamia hienoja baareja ja ruokapaikkoja. Bar Loose on nimensä mukaisesti svengaava keskustan baari. He järjestävät indie, pop ja rock juhlia jotka toimivat hengailu-, piilo- ja suojapaikkoina kaikkien kansallisuuksien rokkareille. Bar loose homoystävällinen, heteroystävällinen, goottiystävällinen…yksinkertaisesti ystävällinen kaikille joten kaikki ovat tervetulleita. Loosea kutsutaan liberaaliksi olohuoneeksi hyville ihmisille. Myöhemmin yöllä saattaa joutua jonottaa, mutta sinua ei yleensä jätetä ulos kylmään. Jos keikka on todennäköisesti suosittu, varaa liput etukäteen ellet halua menettää mahdollisuutta.

Ikäraja on 22 vuotta.

Korjaamo

Helsingissä on vilkas kulttuurielämä, jos tiedät mistä sitä etsiä. Kulttuurin hotspot Korjaamo tarjoaa mielenkiintoisia musiikkiesityksiä,taidenäyttelyitä, stand-up -esityksiä, näyttelyjä, puheita ja paljon muuta. Heillä on myös oma taidegalleriansa. Heidän ohjelmansa kannattaa ehdottomasti tarkistaa, kun olet Helsingissä. Heillä on myös mukava ravintola/ kahvila / baari, josta saa hyvän lounaan tai aamiaisen viikolla ja brunssin viikonloppuisin. He tarjoilevat myös juomia ja pikkupurtavaa joka ilta. Ratikkamuseo sijaitsee myös samoissa tiloissa ja siihen on vapaapääsy!

Liberty or Death

Liberty or Death
Liberty or Death

Tämä on melko uusi, pieni ja viehättävä paikka, joka lisää pientä hienostuneisuutta tämän alueen juomiskulttuuriin. Nämä kaverit ovat todellisia ammattilaisia, he sekoittavat kaupungin hienoimmat cocktailit, joten älä edes vaivaudu tilaamaan kahvia. Tämä pikkuruinen lounge avattiin vasta äskettäin, mutta siitä on jo tullut yksi Helsingin kuumimmista baareista. Tuhoa huolesi ja elä vähän!

Molly Malone’s

Ah, vanha kunnon Malone’s, todellisen elävän musiikin ja matkailijoiden koti. Klassinen kokoontumispaikka, jossa jaetaan matkatarinoita ja kokemuksia vuosien varrelta. Piipahda tai vietä koko ilta tässä klassisessa irkkupubissa. Näe bändien live-keikkoja, stand-up komediaa tai mitä ikinä sattuukin olemaan ohjelmistossa.Molly Malone’s on turvallinen valinta, sillä tiedät, mitä saat. Se sijaitsee aivan keskustan ytimessä, rautatieaseman läheisyydessä ja se toimii mainiona oletusvaihtoehtona, kun et ole varma minne mennä tai jos haluat tavata uusia ihmisiä. Vietä ilta täällä ja ensi vuonna saatat löytää itsesi Australiasta. Tutustu heidän avoin mikki ja -lava iltoihin jos tahdot näyttää stand-up tai musiikkitaitojasi.

Uusimmat Viestit