Kokeilunarvoisia kahviloita Helsingissä – osa 2

Kokeilunarvoisia kahviloita Helsingissä - osa 2

Oletko kyllästynyt aina käymään samoissa vanhoissa kahviloissa? Kaipaatko jotain uutta ai erikoista tiettyyn tilaisuuteen tai haluatko kenties löytää uuden suosikkikahvilasi? Tässä sarjassa listaamme kokeilunarvoisia kahviloita Helsingissä, joten käy tämä lista läpi ja käy kokeilemassa kahvilaa, joka kuulostaa eniten sinun tyyppiseltä mestalta. Tästä listasta löytyy jokaiselle jotakin

La torrefazione

La Torrefazione on suosittu, uusi paahtimo / kahvila, mukavasti pääostoskadulla, joka houkuttelee runsaasti paikallisia ja vierailijoita. He paahtavat kahvia paikallisesti ja ottavat kahvien sekoittamiseen hyvin vakavasti. Parasta on, kun voit nostaa jalkasi ylös tässä iloisessa keitaassa kiireisen shoppailupäivän tai nähtävyyksien perässä juoksemisen välissä ja nauttia erinomaisesta kahvista. Lähde tästä mukavasti sisustetusta kahvilasta virkistyneenä ja valmiina kohtaamaan kaupungin hälinä jälleen kerran. Tilaa yksi maukkaista ja kookkaista salaateista tai kokeile hyvin täytetty voileipä tai patonki ja kakunpalanen.

Johan & Nyström

Tämä super söpö ja viihtyisä kahvila, joka sijaitsee Helsingin keskustan merenrannalla, aivan Uspenskin katedraalin takana, tarjoaa laajan valikoiman maukkaita kahvi- ja teelaatuja. He käyttävät suoraa kauppaa, joka tarkoittaa, että he ostavat esimerkiksi kahvipavut suoraan tuottajalta. Voit tuntea sen kun istut täällä ja siemailet rooibos teetä, että tämä paikka todella välittää: palvelu on laadukasta, työntekijät ovat selvästi ylpeillä työstään, juomat ovat täynnä maukkaita makuja, niistä voi maistaa että ne ovat tehty tuoreista ja laadukkaista pavuista. Täältä saa myös ostettua kahvia ja teetä kotiin.

Cafe Ursula

Tämä kuuluu niihin klassikkokahviloihin, jotka kaikki paikalliset tietävät ja tuntevat, mutta jossa ei välttämättä kaikki ole vielä käyneet. Tämä on ihastuttava kahvila sunnuntaiaamuna. Kävele Kaivopuiston kävelytiellä, joka kuuluu luultavasti kaupungin hienostuneimpiin ja kauniimpiin alueisiin, sen pikku kahvi- ja lettukojujen kera. Cafe Ursulassa on erilaisia herkkuja, kaikki tuoreita, ja saat mielettömän näköalan merelle. Heillä on myös terassi johon kannattaa mennä nauttimaan  myös terassi johon kannattaa mennä nauttimaan kesäisenä päivänä auringosta ja meri-ilmasta.

Cafe Ekberg

Cafe Ekberillä on pitkät perinteet. Tämä on paikka johon liikemiehet sopivat aamu- ja iltapäiväkokouksiaan tai käyvät hakemassa erilaisia leivonnaisia. Jos sinun tekee mieli kakkua tai leivonnaisia, tämä paikka on sinulle! Valinnan varaa on kuitenkin niin paljon, että päätöksen teossa voi kestää tovi. Ekbergissä on vanha, tyylikäs sisustus. Voit nähdä vilauksen 1920-luvulta tässä paikasta. Vinkki: He tarjoilevat myös buffet aamiaista arkisin klo 7.30 – 10.30 ja viikonloppuisin klo 9.00 – 13.00.

Karl Fazer Cafe

Karl Fazer Cafe
Karl Fazer Cafe

Kaikki tietävät ja tuntevat Fazerin suklaan. Tässä kahvilassa pääset herkuttelemaan myös muilla Fazerin herkuilla ja perinteisellä suomalaisella kahvilla. Täältä voit myös ostaa Fazerin makeisia ja muita herkkuja ja lahjoja kotiin. Karl Fazer perusti tämän ranskalais-venäläisen kokoonpanon vuonna 1891, jossa takahuoneen arkkitehtuuri ja takahuoneen katto luovat oudon ääniliikkeen. Sinun on koettava ja testattava se itse. Fazer kahvila tarjoilee myös buffet aamiaisen klo 7.30 – 10.30 ja sen hinta on 11,50 euroa.

Good Life Coffee

Yksi parhaista asioista maailmassa on nauttia pitkästä kahvihetkestä. Yksi paikka, joka voi tarjota sinulle tämän kokemuksen Helsingissä, on Good Life Coffee. He luovat jokaisen kahvikupillisen asiantuntemuksella ja rakkaudella. Tämä ei ole paikka, jossa katsot kelloasi joka toinen sekunti ja juot kahvisi yhdellä kulauksella. Tämä on paikka, jossa nautit ja kunnioitat kahvikupillistasi. Jos pidät heidän kahvistaan, voit myös ostaa heiltä kahvipuruja kotiin. He ovat avaamassa uuden kahvilan myös Sörnäisiin.

Tin Tin Tango

Tämä on klassinen paikallinen kahvila, jossa on hyvin ranskalainen tunnelma. Monet paikalliset käyttävät tätä paikkaa kotitoimistonaan tai kokoushuoneenaan ja voit nauttia paikan rennosta fiiliksestä tuntikausia ilman syyllisyyden tunteita. Tule ennen klo 12 jos haluat maistaa heidän maukasta talon keittoaan, se nimittäin loppuu aina kesken. Tule tänne nauttimaan tangomusiikista ja vanhan ajan pajutuoleista herkutellessa cappuccinoa ja leivonnaisia. Saadaksesi itsesi takaisin maan päälle, voit myös pestä pyykkisi täällä, sillä paikka toimii myös pesulana. Vaihtoehtoisesti voit vaikka varata sauna-ajan heidän saunastaan tai vain nauttia heidän ilmaisesta internetliittymästään.

Uusimmat Viestit