Parhaat vinkit Helsingin yöelämään

Parhaat vinkit Helsingin yöelämään

Helsingin vilkkaalla yöelämällä on tarjota jokaiselle jotakin. Tanssiklubista ja historiallisista rockbaareista LGBT-klubeihin ja hillittyihin kahviloihin, kuka tahansa voi löytää paikan Helsingissä makuunsa sopivaksi. Tässä artikkelissa esitetyt paikat tarjoavat vilauksen Helsingin suosituimmista baareista, yökerhoista ja myöhäisillan kahviloista unohtumattomaan iltaan. Haluamme muistuttaa, että suomalaiset rakastavat myöhään iltoja: Klubit Helsingissä eivät yleensä avaudu ennen klo 22 ja sulkeutuvat klo 4. Enintään yökerhoissa sinun on oltava 20 päästäksesi sisään. Tässä ovat Helsingin parhaat ja suosituimmat yöelämäpaikat.

Apollo Live Club

Apollo Live Club sijaitsee aivan keskellä kaupunkia sijaitsevassa Forum-ostoskeskuksessa, entisessä elokuvateatterissa ja toimii nyt tapahtumaravintolana. Viikonloppuisin yökerho yhdistyy myös Forumin sisäpihalle, soittamalla skandinaavisia live-yhtyeitä ja karaokea kello 3 asti aamuyöllä. Viikolla myös stand-up- ja teatteriesityksiä.

Ateljee-baari

Näkymä tälle Hotel Tornin yläosassa sijaitsevalle baarille on yksi parhaimmista koko Helsingissä, josta on näkymä käytännössä koko kaupunkiin 70 metrin korkeudesta. Itse baarissa tarjoillaan myös laadukkaita cocktaileja, erityisesti jäisiä mojitoja, ja nuorten taiteilijoiden teokset koristavat seiniä. Se on täydellinen baari auringonlaskun tai keskiyön auringon seurantaan.

Café Cavelier

Keskeinen homobaari ja kahvila lähellä Kampin metroasemaa Helsingin keskustassa. Niille, jotka haluavat jotain hieman rentouttavampaa, voit nauttia miellyttävästä ilmapiiristä, live-esityksistä ja keskustelua leivonnaisten kera.

Teatteri

Night Club Teatteri on yksi Helsingin vanhimmista ravintola-yökerhoista. Täällä, vilkkaassa Helsingin sydämessä, Esplanadi-puiston päällä, voit seurata maailmaa kulkevan aamukahvikupillisesta yömyöhäisiin drinkkeihin. Teatteri on ainutlaatuinen ravintolakompleksi, johon kuuluvat Teatteri Grilli -ravintola, Teatteribaari-aulabaari, Kellobaari-cocktailbaari, Klubi-yökerho ja Deli-salaattibaari.

DTM

DTM
DTM

DTM on lyhenne ‘Don’t tell mama = älä kerro äidille’ ja on yksi suosituimmista homoseuroista paitsi Helsingissä, mutta myös koko Skandinaviassa. Tapahtumapaikassa on kolme baaria, joista osa kaupungin parhaista DJ:istä, karaoke keskiviikkoiltaisin, ja se on avoinna klo 4 asti keskiviikosta sunnuntaihin.

Kokomo Tikibar

Kokeile muutosta pohjoismaiseen ilmapiiriin kokeilemalla Havaijin / Tyynenmeren teemaista baaria Kokomo Tikibar, joka on ensimmäinen laatuaan Helsingissä ja sopii erinomaisesti silloin, kun tarvitset tauota lumesta. Tiki-aiheen lisäksi siellä on myös yökerho, karaoke ja cocktailbaari, joissa kaikissa on hauska ilmapiiri.

Fairytale

Jos pelkkä nimi ei innosta sinua tähän LGBT-baariin, ilmapiiri ja ystävällinen henkilökunta tekee sen kyllä. Fairytalen voi tunnistaa Helsinkinkadulta sen ikkunaan rispustetusta sateenkaarilipusta. Se on pienempi ja intiimimpi paikka niille, jotka eivät pääse suuriin klubeihin.

Nosturi

Helsingin Live Music Associationin perustama konserttipaikka Hietalahdessa järjestää yli 120 tapahtumaa vuodessa, kaikkea black metalista hip-hopiin. Se houkuttelee sekä kansallisia että kansainvälisiä tapahtumia tosi paikallisille faneille ja musiikin ystäville. Lisäksi baarissa ja kesäterassilla tarjoillaan ruokaa ja juomaa sekä lounasmenu arkisin.

Hercules Gay-yökerho

Hercules on Pohjoismaiden suurin ja suosituin homoseura, jonka kolme kerrosta soittavat erityyppistä musiikkia. Klubi isännöi lukuisia tapahtumia ja taiteilijoita baarin aulassa ja tanssilattialla 3D-pohjoisvaloilla. Se on yksi parhaimmista paikoista mennä Helsinkiin LGBT-kohtaukselle ja parhaille DJ:ille.

Tavastia

Yksi Helsingin vanhimmista ja suosituimmista rock-klubeista, toiminut vuodesta 1970 lähtien. Tavastia on omalla ajallaan pitänyt keikkoja eräistä Suomen parhaista näytöksistä ja sisältää edelleen nostalgisen ilmapiirin klassisen rock-faneille. Se houkuttelee edelleen monia suomalaisia ja kansainvälisiä huippuesiintyjiä ja tulevia muusikoita. Lähellä oleva ravintola Ilves tekee yhteistyötä klubin kanssa tarjotakseen a-la carte -konserttimenun.

Skohan

Vuonna 2017 avattu Skohan on viimeisin lisä Helsingin yöelämään. Tässä suuressa 1000 juhlavieraalle järjestetyssä klubissa on lämmitetty terassi, joka on avoinna ympäri vuoden. Se sijaitsee kaupungin sydämessä vastapäätä rautatieasemaa.

Uusimmat Viestit